pochistvane-proverka-benzinovi1     Използването на течни почистващи препарати като горивни добавки е лесно, но не е достатъчно ефективно за подобряването на работата на бензиновите дюзи. Най-сигурният и ефективен начин е да бъдат занесени при професионалист с нужното оборудване.

   Ние вече предлагаме почистване и проверка на стенд на всички видове бензинови дюзи. Почистването се извършва по доказано ефективен метод – чрез ултразвук, а проверката – на професионален стенд за тест на бензинови дюзи.

       Ако автомобилът Ви изпитва колебания при ниски обороти, прекъсва при ускорение, вдигнат му е разхода, намалена е мощността, трудно палене и др., то това са ясни признаци за проблем с бензиновите дюзи. След почистването при нас, работата на дюзите ще се подобри значително, и по-точно:

  • повишаване на мощността на автомобила;
  • намален шум на двигателя;
  • улеснен студен старт;
  • намален разход на гориво;
  • намалено ниво на вредни емисии.

    Машината e способна да тества следните инжектори: G-Di, FSI, MPFi, SPFi, инжектори за състезателни МПС, CSFI, CPFI, TBI, CFI, K-Jetronic, E-TEC, FICHT, LPG и инжектори за алтернативни горива.

    Проверката на бензиновите дюзи при нас е придружена с протокол от стенда, на който са проверени, показващ ясно състоянието на инжекторите, минали през най-различни тестове за определяне на работата им.

carbon-stend-proverka1benzinovi-duzi-pochistvane1

error: Content is protected !!
ПОЗВЪНЕТЕ
УПЪТВАНИЯ